Op 29 maart, de laatste zondag van maart, begint de zomertijd. In de nacht van zaterdag op zondag moeten we de klok om 2.00 uur een uur vooruit zetten naar 3.00 uur. Op dit moment lijkt het weinig op de zomer in Nederland; het lijkt wel herfst!

Afgelopen weekend vond het carnaval op 'het Klooster en de Wieke' plaats in Ter Apel. De carnavalswerkgroep OBS De Vlinder is het weer gelukt om een prachtige kar in de vorm van een draak met panda te bouwen. Ondanks de regen was het gezellig en behaalde de werkgroep een 6e plaats en ontving hiervoor het zo gewilde hoorntje. Knap gedaan en complimenten voor de werkgroep en alle vrijwilligers. Een hele prestatie om ieder jaar maar weer voor elkaar te krijgen dat er een kar wordt gebouwd en de aankleding wordt verzorgd. Op de facebooksite ‘Carnaval OBS De Vlinder’ staan mooie momenten van de afgelopen carnavalsperiode.

Op vrijdag 13 maart wordt de nieuwe website van het Openbaar Onderwijs Westerwolde gelanceerd door onze bestuurder, de heer Wietze Potze. We zijn erg benieuwd wat u er van vindt. Mocht u opmerkingen hebben, dan hoor of lees ik deze graag.

In de week van 2 maart tot en met 6 maart vinden de oudergesprekken plaats. Inmiddels is de planner in PARRO opengezet en wij hopen dat u zich allemaal inschrijft. Mocht dit door omstandigheden niet lukken, wilt u dan zo vriendelijk zijn en ons tijdig informeren, zodat de leerkracht hier rekening mee kan houden. De leerkracht van groep 8 heeft deze week de oudergesprekken over het voorlopige advies richting het voortgezet onderwijs.

Ik wens u veel leesplezier!